Григор Димитров вече не е представляван от агенцията на Федерер

    Григор Димитров вече не е представляван от агенцията "Team8", която бе основана от носителя на 19 титли от Големия шлем - Роджър Федерер и дългогодишния му мениджър Тони Годсик. Новината бе потвърдена от мениджъра на първата ни ракета - Георги Стоименов, който сподели повече подробности около раздялата пред Gong.bg.
    "Истината е, че Григор едностранно прекрати отношенията си с Team8 още в през март тази година", заяви Стоименов, който отново ще се грижи за бизнес отношенията и рекламните договори. "Аз винаги съм работил с Григор, още от самото начало на кариерата му, така че няма големи промени."
    Дългогодишният мениджър на Димитров разкри още в интервюто си, че Григор няма да проведе подготовката си за предстоящия сезон в академията на Рафаел Надал, както се очакваше. Стоименов добави още, че българинът и неговият екип ще заминат около Коледа за Австралия, където Димитров по традиция ще открие сезона на турнира в Бризбън.
    Стоименов бе попитан и дали Григор ще може да присъства на церемонията за "Спортист на годината", предвид факта, че е големият фаворит за спечелването на наградата. Мениджърът сподели, че Димитров желае да присъства на събитието, но дали това ще се случи зависи от програмата, която той и екипа му ще направят относно подготовката за 2018 г.
04 Декември 2017 г. | 19:12 ч.
Copyright © 2009-2018 Grigor Dimitrov Fan Site