Григор след победата над Тийм: В момента изживявам мечтата си!

    Григор Димитров започна с победа дебютното си участие на заключителния турнир "Nitto ATP Finals", след като в първия си двубой от груповата фаза успя да преодолее съпротивата на Доминик Тийм, надигравайки световния №4 с 6-3 5-7 7-5. Ето и какво сподели българинът след своя успех:
    "Бях много нервен, тъй като това бе първият ми мач тук. Не е същото, когато публиката я няма. Вече около седмица тренираме на този корт и условията са чудесни, но когато залата е пълна, това определено се усеща и има известно напрежение.
    Радвам се, че успях да спечеля този мач, особено по този начин. Не е никак лесно, когато играеш за първи път тук. Да бъда част от този турнир бе една от мечтите ми, но не исках само да участвам, а и да печеля, затова ще дам 100% от себе си във всеки един мач", сподели Григор, който оглави класирането в група "Пийт Сампрас".
    "За мен това е едно от тези нови преживявания, които ще запомня и ще ценя до края на живота си. Това е мястото, на което винаги съм искал да бъда, сред най-добрите играчи в света. Радвам се, че успях да премина успешно през първия си мач в турнира."
    "В момента изживявам мечтата си. Да бъда тук е нещо голямо не само за мен, но и за цяла България. Радвам се, че мога да покажа на хората, че всичко е възможно", завърши първата ни ракета.
14 Ноември 2017 г. | 09:46 ч.
Copyright © 2009-2018 Grigor Dimitrov Fan Site