Димитров ще защитава титлата си на "Garanti Koza Sofia Open"

    Григор Димитров ще вземе участие в третото издание на АТР турнира "Garanti Koza Sofia Open", който е с награден фонд от 540,310 евро и ще се проведе в периода 5-11 февруари в столичната зала "Арена Армеец". Новината бе потвърдена на официалната пресконференция, която се състоя по-рано днес в хотел "Маринела".
    "Здравейте, България. Много се радвам да споделя това съобщение с Вас, че през февруари отново ще се върна в София и ще играя в зала "Арена Армеец". Нека вземем още една титла! До края на сезона ми остават още няколко турнира, както и здрава подготовка в паузата между сезоните. Благодаря ви за подкрепата и до нови срещи", сподели Димитров.
    За най-добрия български тенисист това ще бъде второ участие на състезанието в София, след като пропусна дебютното издание на турнира през 2016-а, а през настоящия сезон Григор успя да триумфира с титлата, след като на финала се наложи със 7-5 6-4 над белгиеца Давид Гофен.
    Към този момент все още няма информация кои други играчи ще видим в действие във третото издание на "Garanti Koza Sofia Open". Припомняме ви, че пълният списък с участниците ще бъде обявен шест седмици преди началото на турнира, т.е. в края на месец декември.
31 Октомври 2017 г. | 12:15 ч.
Copyright © 2009-2018 Grigor Dimitrov Fan Site