Честит рожден ден на Григор Димитров!

    Григор Димитров днес навършва 26 години! В седемте си сезона на АТР тура до момента, той бързо се превърна в най-успешния български тенисист, записвайки името си в почти всяка значима класация - най-предно класиране, най-добро представяне на турнирите, най-престижни победи и най-най-най в почти всичко.
    През последните няколко години Григор се утвърди не само като най-добрия тенисист в историята на българския тенис, но вече несъмнено е част от елита на световния тенис. Доказателство за това са и всичките успехи, които е постигнал в професионалната си кариера до момента - полуфинали на Уимбълдън и Australian Open, 6 титли и общо 11 финала на ниво АТР, достигане до №8 в световната ранглиста, 16 победи срещу играчи от Топ 10 и още много други.
    Димитров притежава и нещо друго - любовта на феновете, привлечени както от харизмата му, така и от атрактивната му игра. На първо време му пожелаваме да е здрав и да се опази от контузии, тъй като няма по-важно нещо от здравето, а след това и да реализира най-големите си мечти - да спечели титла от Големия шлем и да се изкачи до върха на световния тенис.
   
    Честит рожден ден, Гришо!
16 Май 2017 г. | 09:37 ч.
Copyright © 2009-2018 Grigor Dimitrov Fan Site