Игра с прогнози (Suicide Tennis) - Intrum Stockholm Open

    Играта, която ще бъде проведена по време на турнира "Intrum Stockholm Open" е “Suicide Tennis”, а целта е да „останете живи“ възможно най-дълго време в хода на турнира. Колкото по-напред стигнете, толкова повече точки ще спечелите. В играта може да има повече от един победител.
   
    Правила:
   
    1) Всеки ден преди стартиране на мачовете от основната схема на турнира трябва да изберете само един мач за деня, в който да посочите кой ще бъде победителят. Играчът, който изберете трябва да присъства в програмата за деня в този ден.
    2) Веднъж след като изберете някой, вие нямате право да го изберете отново до края на турнира. Следователно, т.н. фаворити не са препоръчителен избор още в първите дни на турнира.
    3) Трябва да избирате всеки ден по един играч, който да спечели своя мач. В случай, че играчът, който сте избрали загуби своя мач, вие отпадате от турнира. Ако забравите, или сте заети, или пропуснете да посочите победител за съответния ден от турнира, това ще бъде счетено за грешен избор и отпадате от играта. Вашият „Избор на победител“ ще бъде приет само и единствено ако е направен преди започването на първия мач от този ден.
    4) Всеки състезател ще посочва по един „резервен избор“ (back-up pick) по същото време, когато посочва и основния си избор. Този резервен избор ще бъде използван само в случаите на “withdrawal” (на играчът, който сте избрали) или “Lucky Loser” (без значение дали LL е влязъл на мястото на вашия основен играч или на това на опонента му). Отказвания (retirements) след започване на мача ще бъдат считани за валидни мачове. Таблицата ще бъде отключена за попълване от ваша страна до началото на първия мач по програма за деня. След стартиране на мачовете няма да бъдат приемани корекции.
    5) Всеки, който иска да се включи в играта трябва да се впише в таблицата и да направи своя избор преди започването на първия мач от основната схема в първия ден от турнира. В противен случай – пропускате играта.
    6) Веднъж след като е излязла програмата за съответния ден, вие може да направите избора си.
   
    NB: В случай, че някой от мачовете за деня бъде отложен за следващия ден поради „дъжд“ или „тъмнина“, нямате право да изберете играч от този мач за следващия ден. Изборите си за играч за конкретния ден ще ги правите на база първоначалната програма публикувана за конкретния ден.
   
   Полезни връзки:
   Линк към играта
   Линк към ранглистата
24 Септември 2016 г. | 10:38 ч.
Приятели: TennisMall.bg
Copyright © 2009-2017 Grigor Dimitrov Fan Site